lunes, 9 de junio de 2008

MEGÀNIMALS - XVIII MOSTRA D'ALCOI



Quan arriba el mes de juny la ciutat d'Alcoi es converteix en el punt d'encontre de centenars de programadors culturals. La Mostra d'Arts Escèniques, que enguany arriba a la seua tretzena edició, reuneix en la ciutat alacantina a les companyies teatrals més importants de la Comunitat Valenciana.
Nosaltres, aquest any som els encarregats de l'espectacle inaugural i de la clausura al carrer d'esta Mostra tan important per a la programació cultural de les localitats valencianes de la pròxima temporada.

Així, el dia 11 de juny, inagurem la mostra amb l'espectacle de carrer Carambola, un dels muntatges que la companyia té en cartell esta temporada. Hem adaptat el desplegament tècnic i actoral a l'espai de La LLotja d'Alcoi, el lloc on estan els stands de les companyies i on es farà la inauguració.

El dissabte a les 21.30 hores la versió musical de “Megànimals” posarà el punt i final a la Mostra d'Alcoi. Megànimals és un dels darrers projectes més ambiciosos que hem produit. Compta amb un desplegament de cinc actors que actuen, ballen i canten les cançons originals que s'han composat per a este gran muntatge. L'espectacle, estrenat en la seua versió itinerant a Vila-real dins del Festival Internacional de Teatre de Carrrer, ho fa ara a Alcoi en la versió d'escenari.


Amb aquesta obra, a més d'estar a Alcoi viatjarà esta temporada a la Pobla de Vallbona, Santa Pola, Alzira, València, Almoradí, Almussafes i a l'important Festival de Vila de Molina a Múrcia. Fins i tot la troupe de Sueca té prevista una actuació d'estos Megànimals a Portugalete, al País Vasc.